Always look on the bright side of life

Életképek és videó a Sziget Fesztivál első napjáról

A Sziget első napjának egyik legnagyobb durranása a Madness volt, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy aláfesse a fesztiválon uralkodó hangulatot. Szép idő, csinos lányok, jobbnál jobb koncertek, mi kellhet még?

Életképek a sziget első napjáról képgaléria

2010.08.12 09:58ma.hu

A Sziget hivatalosan is első napján az ember nem győzte összekoordinálni a programjait. Gwar, The Toy Dolls, Ska-P, The Hives, Madness a Nagyszínpadon, DJ Shadow a Party Arénában, Orquesta Buena Vista Social Club® Omara Portuondo-val kiegészülve a Világzenei Nagyszínpadon, Bad Religion az A38-Wan2 Színpadon. És ez még közel sem minden.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.