Nem nyugszanak Bruce Dickinsonék

A Szigeten zúz az Iron Maiden

A világ egyik leghíresebb heavy metál bandája, az 1975 óta aktív Iron Maiden nemcsak klasszikusok számokat játszik majd idei Szigetes koncertjén. Bruce Dickinsonék a napokban jelentették be, hogy mikor jelenik meg a legendás metál zenekar legújabb, The Final Frontier című lemeze. A rajongók az új Iron Maiden album egyik számát már most meghallgathatják.

2010.06.16 10:53sziget.hu

Az idei Sziget zárónapjával egy időben, augusztus 16-án jelenik meg az Iron Maiden tizenötödik stúdióalbuma. Nemcsak a lemez megjelenésének időpontját, hanem még számos, a The Final Frontier-rel kapcsolatos részletet is közzétett az együttes hivatalos honlapján. A rajongók már azt is tudhatják, hogy milyen számokból fog felépülni az új lemez, illetve az album borítóját is megcsodálhatták, sőt az El Dorado című vadonatúj Iron Maiden számot is meghallgathatják itt.

Az El Dorado, a The Final Frontier legjobb darabjaival és a nagy Iron Maiden klasszikusokkal együtt egészen biztosan megszólal majd a brit heavy metál legendák idei szigetes koncertjén, ahol a zenekar népes hazai rajongótáborával együtt ünnepelheti majd meg az új album megjelenését.

Iron Maiden :
The Final Frontier
"Satellite 15... The Final Frontier" - 8:40
"El Dorado" - 6:49
"Mother of Mercy" - 5:20
"Coming Home" - 5:52
"The Alchemist" - 4:29
"Isle of Avalon" - 9:06
"Starblind" - 7:48
"The Talisman" - 9:03
"The Man Who Would Be King" - 8:28
"When the Wild Wind Blows" - 10:59

Az album letölthető lesz augusztus 16-tól a Songo.hu Iron Maiden oldaláról, ha előrendelni szeretnéd a digitális albumot, akkor írj egy levelet a support@songo.hu címre.

A SZIGET TOVÁBBI PROGRAMJAIRÓL BŐVEBBEN ITT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.