Magyarországon a legendás heavy metal csapata

Ma lép fel az Iron Maiden

Világturnéja keretében az Iron Maiden ad koncertet ma, az idei Sziget fesztivál nulladik napján a Hajógyári-szigeten. A legendás brit heavy metal együttes előtt az alapító Steven Harris lánya, Lauren Harris és rockbandája izzítja a hangulatot.

2008.08.12 08:36MTI

A szervezők korábbi közlése szerint az Iron Maiden turnéján leginkább a ,80-as évek legendás hangzás- és képi világát éleszti újjá. Mind a repertoár, mind a színpad berendezése az 1984-85-ös Powerslave turné egyiptomi motívumokkal tarkított produkciójára épül. A várakozások szerint ez lesz a leglátványosabb show a zenekar történetében. Különlegességnek számít, hogy az együttes egy átalakított Boeing 757-essel utazik, mely az egész csapatot és 12 tonnányi felszerelést szállít városról városra, és amelyet a zenekar frontembere, Bruce Dickinson is szokott vezetni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.