Van ám kraft az Ikarusban

Tisza oda-vissza: Fesztiválbérlet + Dorkó vagy Vöcsök, és mehetsz!

Akik tavaly helyet szereztek a Tisza fesztiválbuszára, tudják, hogy az "oldtimer" Ikarusz nem pusztán tömegközlekedési eszköz, hanem vad hangulatú klubszoba.

2010.06.08 07:48sziget.hu

A Budapest-VOLT Fesztivál, illetve a Budapest-Heineken Balaton Sound viszonylaton közlekedő járat a buli előszobája, ahol a motor felberrenése jelzi a bemelegítés kezdetét, ami a stílusos megérkezésig tart.

A buszon perceken belül kialakuló oldott hangulatban a fesztivál sikeres túléléséhez szükséges alapismeretek elsajátítása mellett hamar az új kalandokhoz nélkülözhetetlen ismeretségek és buli-csapatok is alakulnak.

Akik belehúznak, nekifutásból még elérhetik a veterán Tisza Ikaruszt, és az álomutazáshoz járó sátorhelyet a Tisza fesztivál csapat alaptáborában. Ehhez a fesztiválbérlet mellé csak egy Dorkót vagy Vöcsköt kell venni Tiszáéknál. A kevésbé sportos versenyzők sincsenek kizárva az élményből, hiszen a Tisza retro fesztiválbusza a fesztiválok ideje alatt a szálláshelyek és a fesztiválterület között szállítja az utasokat.

Kis utazás, hatalmas élmény!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.