Felénk rombol a Balaton Sound

2manydj's - Ezt látni kell!

Hihetetlenül látványos és minden fesztiválozót megmozgató megapartyval készül az idei Heineken Balaton Soundra a 2manydj's alakulata.

2010.05.15 08:56sziget.hu

Nézzétek meg ti is a 2manydj's egyik korábbi fellépésén készült fantasztikus videót, amiből kiderül, milyen elképesztő elektronikus zenei showra lehet majd számítani a Dawaele testvérek júliusi nagyszínpados fellépésén.


2manydjs: Rockwerchter 2009

2manydjs | MySpace Music Videos

David és Stephan Dawaele 2manydj's fedőnéven a kilencvenes évek eleje óta foglalkozik nagyszabású elektro bulik legbonyolításával. Tavalyi felejthetetlen Tőzsdepalotás bulijukon már a hazai rajongók is tapasztalhatták milyen egy igazán ütős elektro party a 2manydj's szervezésében, idén nyáron azonban a két ghenti DJ-re még nagyobb feladat vár, hiszen a Heineken Balaton Sound elektronikus zenében és féktelen bulizásban szakavatott közönsége előtt kell bizonyítaniuk.

Ezt a fantasztikus videót megnézve azonban senki sem fog kételkedni abban, hogy a 2manydj's hibátlanul megbírkózik majd a nagy feladattal.

A 2manydjs július 11, vasárnap lép fel a Balaton Soundon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.