4 feleségével él boldogságban Jakupcsek vendége

Jakupcsek újra a képernyőn

Ma este 9 órától újra jelentkezik Jakupcsek Gabriella közéleti témákat boncolgató beszélgetős műsora a Story TV4-en. Az első adás vendégei között lesz egy férfi, Széll Attila, aki 4 feleségével és 9 gyermekével él a legnagyobb boldogságban és egyetértésben.

2010.05.31 14:55ma.hu/story tv4

Bár az emberek többségének az ő kis életközösségük igen furcsa lehet, számukra a világ legtermészetesebb dolga ez a nagy család. Attila feleségei, Ildikó, Ilona, Éva és Michaéla egymás után mentek hozzá, majd váltak el Attilától.

A 4 asszonytól összesen 9 gyermeke született, a 10. a mostani feleségétől – Michaélától - 1 hónap múlva érkezik. A legnagyobb már egyetemre jár, a legkisebb 5 hónapos. Irigylésre méltó az őket körülvevő harmónia és boldogság, az asszonyok a legnagyobb békében és egyetértésben nevelik a gyermekeiket, még azokat is, a sajátjukként kezelik, akiket nem ők szültek.

„Eleinte nem is hittem el, hogy létezik ilyen, amíg nem ismertem meg Attilát jobban. Rájöttem, hogy annyira szeretem, hogy nem is érdekel, hogy még van 2 vagy 3 nő mellette, csak azt éreztem, hogy én is szeretnék vele élni mindennap.” – mondta Michaéla, Attila jelenlegi felesége.

Bár néhányszor még maga Jakupcsek Gabriella is zavarba jött a műsor alatt, az asszonyok őszinte, boldog tekintete eloszlatott minden kételyt afelől, hogy ez egy valóban jól működő, szeretetteljes kapcsolat, amiben ők mind együtt élnek.

Ha az idegen szemlélő számára különös is lehet, hogy a gyermekek nevelésén túl az anyagi javakon, sőt az ágyukon is osztoznak, ők nem foglalkoznak ezzel. Kölcsönösen szeretik és igyekeznek kiegészíteni egymást. Ha úgy érzik, valamelyiküknek jobban szüksége van Attilára, akkor félreállnak.

Hogy mi Attila és a közös boldogságuk titka?

„Az érzelmi, lelki biztonság, ami kell a boldogsághoz.”
– vallja Attila. „Az a jó ebben a kapcsolatban, hogy közösen találjuk meg az utat. Nem erőszakolom rájuk, hogy akkor így kell, hogy legyen. Lehet, hogy a közösen talált út éppen nem volt jó, de akkor keresünk egy másikat.”

Széll Attila és feleségei mellett Jakupcsek Gabriella vendége lesz még többek Czakó Gabriella londoni magyar nagykövet, aki London díszpolgára és Soma is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.