Készül az új, szupertitkos kasszasiker!

Banderas húsz év után újra Almodóvarral forgat

Legutóbbi közös munkájuk után jó húsz évvel újra együtt dolgozik Pedro Almodóvar és Antonio Banderas.

2010.05.04 16:48MTI

"Higgyenek nekem, az új film ugyanolyan kemény és provokatív lesz, mint Almodóvar korai munkái" - mondta a Kommerszant című orosz lapnak a spanyol származású hollywoodi csillag, aki a készülő alkotás tartalmáról ugyanakkor semmit sem árult el.

"Pedro azt mondta: úgy érzem, mintha nem is lettek volna ezek az évek, és mintha tegnap futottunk volna össze" - mesélte Antonio Banderas.

"A magam részéről ugyanígy gondolom. Húsz év úgy telt el mint egy nap" - fűzte hozzá. A malagai születésű színész a nyolcvanas években Pedro Almodóvar filmjeiben tűnt fel, játszott A szenvedélyek labirintusa, a Matador vagy A vágy törvénye című filmekben.

Amióta Banderas az Egyesült Államokba költözött, többször is híresztelések kaptak szárnyra az újabb közös munkáról, mindezidáig azonban várni kellett erre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.