Ritka vendég a mosoly Banderaséknál!

Idáig süllyedt a színészházaspár? Antonio Melaniet veri?

Már verekednek is? - merült fel a kérdés, miután jókora monoklival mutatkozott a nyilvánosság előtt Melanie Griffith.

2010.01.03 10:27Kiskegyed

Jókora monoklival jelent meg a minap Melanie Griffith, amiről természetesen mindenki azt gondolta, családi perpatvar eredménye, bár a színésznő férje, Antonio Banderas nem áll verekedős ember hírében - írja a Kiskegyed.

Nos, Melanie valóban cáfolta, hogy pofozkodás lett volna, ugyanakkor meglepő magyarázattal állt elő. Közölte, hogy daganatot találtak az arcán, ami szerencsére korai stádiumban volt, így viszonylag egyszerű műtéttel el tudták távolítani – csak a monokli maradt utána.

További jó hír, hogy komplikációktól sem kell tartani, nem fenyegeti újabb daganat a színésznőt.

Már csak az a kérdés maradt, hogy Melanie miért nem vett föl napszemüveget, és miért leplezte csak sminkkel a monoklit – hacsak nem azért, hogy bekerüljön a hírekbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.