Thor és Amerika kapitány egy csapatban

Nem érdemes hazarohanni, miután Mickey Rourke-ot leverte a Vasember

Meg nem erősített hírek szerint a Vasember 2 végefőcíme után ajándék várja a filmrajongókat - vagy előzetes, ha úgy tetszik. Miután lefutott a stáblista, a Thorból és az Captain Americából kaphatnak ízelítőt a nézők. Mindkettő a Marvel Studios filmje, és képregényből készült, akárcsak a Vasember 2, de még forgatják őket, csak jövőre kerülnek a mozikba.

2010.04.21 08:51ma.hu

Mindkettő a Marvel Studios filmje, és képregényből készült, akárcsak a Vasember 2, de még forgatják őket, csak jövőre kerülnek a mozikba.

Egyébként a neten már megtekinthető az AC/DC Highway To Hell című klipje, jó sok jelenettel a Vasember 2-ből. A legendás rockbanda több száma is hallható a filmben, ebből az alkalomból pedig válogatásalbumot adtak ki, amelyen az együttes 15 legzúzósabb dalát gyűjtötték össze a páncélozott szuperhős tiszteletére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.