Élet a Földön 100 év múlva

Spielberg a jövőt tárja elénk a Discoveryn!

Vajon milyen lesz az élet a Földön 25, 50 vagy 100 év múlva?; a lehetséges választ Steven Spielberg amerikai filmrendező a Discovery csatornán tárja a nézők elé.

2010.04.09 13:22MTI

Az Oscar-díjas filmes animációs sorozatot forgat a tévécsatorna számára Future Earth (A Föld a jövőben) címmel, amelynek elkészítésében a jövővel foglalkozó szakemberek és tudósok is közreműködnek.

A mini szériát a tervek szerint 2011 végén tűzik műsorra. Clark Bunting, a Discovery és Science csatorna elnöke elmondta: reméli, hogy Spielberg és DreamWorks stúdiója a későbbiekben is készít majd számukra filmeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.