Guiness rekordot döntenek

Kár lenne kihagyni- Maratoni locsolkodás lesz Siófokon!

Locsolkodók ezreit várják ezen a hétvégén Siófokra! Húsvét hétfőjén ugyanis az előzetes tervek szerint megdöntik az eddigi világrekordot, azaz az egy helyen egy időben locsolkodók számát!

2010.04.01 10:20ma.hu

A szervezők már most több mint 1000 emberre számítanak. Természetesen számos kulturális program is várva a nyár fővárosába látogatókat!

A Húsvéti Fesztiválon a Rózsakert-kikötő nagyszínpadán fellép majd a népszerű énekes sztárpáros, Korda György és Balázs Klári, a „Csillag születik” győztese Tabáni István, valamint Csonka András is.

A déli partra érkezőket szombattól egészen Húsvét hétfőig gazdag kulturális programokkal várják a Húsvéti Fesztivál szervezői: locsolóbál, különböző zenei programok, színi előadások szórakoztatják majd az érdeklődőket. Részt vehetnek majd a hagyományos ételáldáson is, melyet Wirth János Pápai prelátus celebrál.

A kisebbek is találnak majd programot: tojásfestés, játszóház várja a családosokat. A fesztiválprogram záróakkordját Csonka András „Házibulija” szórakoztatja majd a Siófokra látogatókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.