"Csinálhatnánk valamit"

30 éve alakultak: Újra összeállhat Boy George együttese

Boy George szerint megalakulásának harmincadik évfordulójára 2011-ben újra összeállhat a nyolcvanas években nagy sikert aratott együttese, a Culture Club.

2010.03.23 10:08MTI

"Azt hiszem, egyszeri alkalom lesz, esetleg kisebb turné kerekedhet belőle. Jövőre lesz a harmincadik évfordulónk, úgyhogy csinálhatnánk valamit" - mondta az énekes a BBC brit közszolgálati adónak (www.bbc.co.uk).

A Culture Club a nyolcvanas években olyan számokkal ért el sikereket, mint a Do You Really Want to Hurt Me vagy a Karma Chameleon. Az együttes rövid időre 1998-ban újra összeállt, 2002-ben pedig a londoni Royal Albert Hallban adott jubileumi, 20 éves koncertet.

Hírnevének csúcsán Boy George a világ legismertebb arcainak egyike volt, később azonban kábítószerfüggő lett, az utóbbi években leginkább a törvénnyel való szembekerülései miatt lehetett hallani róla.

A rá kirótt közmunka részeként New York utcáit takarította, 2009-ben pedig négy hónapot töltött börtönben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.