Megbűnhődik az egykori popsztár!

Ítéletet hoztak! Boy George: irány a börtön

Londonban ítéletet hoztak Boy George a közel két éve elkövetett bűncselekménye kapcsán. November végén kezdték el tárgyalni Boy George ügyét, mert állítólag ágyához bilincselt, majd lánccal megvert egy norvég férfit, Audun Carlsent.

2009.01.19 15:10ma.hu

A két férfi egy melegeknek készült társkereső oldalon ismerkedett meg egymással, majd Carlsen többször is látogatást tett Boy George lakásán. 

Az énekes azonban azt gyanította, hogy partnere feltörte a számítógépét, ezért az egyik alkalommal - egy segítőjével - csapdába csalta, kikötözte és megverte Carlsent. 

A pénteki ítélethirdetés a várakozásoknak megfelelően szigorú volt: a bíró 15 hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki az énekesre. 

George ügyvédje kijelentette: nemcsak a börtönbüntetés, hanem annak következményei is sújtják a sztárt, aki minden bizonnyal soha többé nem léphet fel az Egyesült Államokban és Japánban, valamint egész életében együtt kell élnie ezzel a szégyennel. 

Ráadásul az anyagilag is tönkrement híresség még a per költségét (mintegy 5000 fontot) sem tudja kifizetni egykönnyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.