Tíz éve a színpadon

Elfáradt a Magna Cum Laude?

Mező Misi és Szabó Tibor - Talán ezek a nevek nem mondanak sokat, de a zenekarukat, a Magna Cum Laudét mindenki ismeri. A két zenész arról beszélt, mennyire volt kimerítő számukra az elmúlt tíz év.

2009.12.12 12:10Tabu tv

A Magna Cum Laude gitárosa és zeneszerzője őszintén beszélt arról: hazudnának, ha azt mondanák, hogy még nem fáradtak el. Ám nekik valószínűleg ez a küldetésük ezen a földön...

"Nagyon érdekes, mert nagyon sokszor van az, főleg amikor öt-hat napot megyünk koncertezni, és azért a harmadiknál érezhető egyfajta fáradtság, aztán amikor felmegyünk a színpadra, akkor olyanok vagyunk, mint akit kicseréltek. Ilyenkor teljesen átfordulsz, és nem az a fontos, hogy te alig aludtál, hanem az emberek arcát látod, és látod azt, hogy valami plusz dolgot adsz, és iszonyatosan jól esik neki az a dolog, amit te csinálsz" - mesélte a tabutv.hu-nak Mező Mihály, a Magna Cum Laude énekese.

Közhelynek tűnik, de az együttes szerint a zene minden problémát feledtet.

"Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem fáradtunk még el. Irgalmatlan, amilyen utazásokat viszünk véghez, de amikor alkotunk és amikor felmegyünk a színpadra, akkor nincs a fejünkben, hogy mi lesz ennek a vége. Csináljuk a dolgunkat, nekünk valószínűleg a földön ez a küldetésünk" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Szabó Tibor, az együttes zeneszerzője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.