Fergeteges koncertre készül a gyulai csapat

Börtönben a Magna Cum Laude

A Magna Cum Laude kitörölhetetlenül beírta magát a hazai zenei életbe Vidéki sanzon című slágerével.

2008.11.20 19:15ma.hu

A gyulai fiúk jövőre hatalmas születésnapi koncertre készülnek, de addig sem feledkeznek meg az igényes zene kedvelőiről. 

A Magna Cum Laude november 28-án az Alcatraz-ban lép fel. A folyamatos koncertezés mellett a zenekar már negyedik lemezén dolgozik. A Magna Cum Laude legénysége nem pihen. 

A pörgés szerencsére a fiúk koncertjein is érződik, így aki az Alcatraz-ba megy péntek este, az jó kis táncos bulira számíthat.
 
A csapat slágerei mellett egy-két feldolgozás is bekerül a programba, de a készülő dalokból is hallhat ízelítőt a közönség. 

A zenekar honlapja: www.magnacumlaude.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.