A mi utcánk - Avenue Ql játszottak el részletet

A Centrál Színház sikere!

Második éve már, hogy egy szeptemberi szombaton lezárták az autóforgalom elől az Andrássy utat, hogy az úttestet a budapesti színházak vegyék birtokba.

2009.09.22 18:14ma.hu

Az alkalmi sétálóutca egyedülálló alkalmat nyújtott arra, hogy nézők és alkotók találkozhassanak.

A Centrál Színház az Opera előtti színpadon lepte meg a járókelőket félórás műsorával, melyben A mi utcánk – Avenue Q című musicalből játszottak el részleteket.

A februári bemutató óta hatalmas sikerrel játszott darab egyenesen a Broadway-ről érkezett hozzánk, és különlegessége, hogy a történetet kedves muppet bábok játsszák el.

De az előadás rajongóinak is sikerült meglepetést szerezni, hiszen nem egy műsorszám egyszeri alkalommal volt látható. Ilyen volt Michael Jackson nagy slágerének, a We Are The World-nek a bábos feldolgozása is, amely óriási tapsvihart aratott.

Nem véletlen, hogy az alkotók ezt a számot választották ki: az előadásban van egy rész, ahol a bábok jótékony célra pénzt gyűjtenek, s mivel nagylelkű nézőink örömmel belementek ebbe a játékba, a szereplők az így összegyűlt összeget ezen különleges fellépés során adták át a Kék Pont alapítvány City Art Műhelyének.

Később a bábok és a színészek átköltöztek a Centrál Színház pavilonjába, ahol az új bemutatók kapcsán neves művészekkel folyt a beszélgetés az apró pódiumon.

Reméljük sikerült sokaknak maradandó élményt nyújtani ezen a napsütéses őszi délutánon, és kedvet csinálni az érdeklődőknek arra, hogy októbertől meglátogassák A mi utcánk lakóit. A mellékletben található fotókat Szebeni-Szabó Róbert készítette, használatkor kérem, tüntessék fel a nevét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.