Számos színházi program vár mindekit!

Szeptemberben nyit a Sirály évad!

Szeptember 24-én nyit számos színházi program helyszíne a Sirály, a Király utcában. Még a nyitás előtt, külső helyszínen a Szörprájzparti című előadással kezdődik a Sirály évad, majd 26-án, a Függetlenek éjszakája rendezvény keretében a TÁP Színház egyik produkciója látható az algsori játéktérben.

2009.08.31 19:00ma.hu

A Városi Színház Kht./SIRÁLY, a HOPPart és a Jászai Mari Színház, Népház támogatásával létrejött előadás.

Kárpáti Péter: SZÖRPRÁJZPARTI

A házigazdák: Nagy Zsolt, Kiss Diána Magdolna, Szilágyi Katalin, Polgár Csaba/ Bánki Gergely, Herczeg Tamás, Baksa Imre, Khaled-Abdo Szaida

Dramaturg: Róbert Júlia
Tér, ruhák: Balázs Júlia
Letépett kar: Kovács Dániel
Verekedés: Kristóf Borbála, Pálos Hanna
Munkatárs: Németh Fruzsina, Kárpáti István

Időpont: 2009. szept. 13. 20:00 h

Helyszín: az Astoria mellett, egy titkos lakásban

" Van egy csajom, vagyis volt egy csajom a Damjanich utcában és egy másik a Rumbach Sebestyénben. A Rumbach Sebestyén azt hiszi, hogy a Damjanichban lakom, a Damjanich meg hogy a Zichy Jenő utca valahányban. És igazából hol laksz? Itt. Mától. De erről... erről a fekete lyukról, erről senki nem tud. Csak te... meg a Nyúl."

TÁP Színház: Alatta felette, kintről be bentről ki Van egy tucat színész, mindenkinek van egy története.

A történetek körbe járnak, megszakadnak, már nem is tudjuk, hogy kié is igazán. Keveredik a személyes a közössel a valós a hamissal. Nem kell vigyázni, úgyis csalás.

A téma: Pályázat
Időpont: 2009. szept. 26. 22:30 h

Helyszín: Sirály

Sirály
1061 Budapest Király u. 50.
06 20 437 2125

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.