Záróképek, a Barakk Galériában

Három szabadművész közös kiállítást szervezett!

Három szabadművész Gábor Éva, Fátyol Kamilla és Németh Krisztián szerveztek közös kiállítást, Záróképek címmel, a Barakk Kortárs Képzőművészeti Galériában.

2009.08.31 18:00ma.hu

Ahogyan azt a cím is kifejezi, a zártság képi megjelenítése határozza meg a tárlat anyagát. Összeadódtak a kooperációban, amelyben egymást érlelték, fárasztották, bíztatták, húzták és vonták.

Az installáció erőteljesen térbeli karaktere fogadja be a vándorló gondolatokat, olyanokat, amelyek a létezés gátjaival küzdenek. A művészek így a létezés dimenzióinak kritikai tereit teszik láthatóvá, próbára téve a közlés lehetőségeit és lehetetlenségeit.

Záróképeket kapunk, illetve a köztük lévő mozgások végpontjait. Három teremben a létezés három különböző rétegeivel találkozhatunk.

Gábor Éva festményeivel összekötött installációjában a valóság és az álmok közti alig észrevehető pillanatokat fekete fülkéibe zárva tapasztalhatjuk meg, ahonnan Németh Krisztián által megalkotott, a felszínes világba zárt létezést kritizáló térbe lépünk át, és végül Fátyol Kamilla termében az emberi lélek legbelsőbb titkaiba pillanthat be a látogató.

A három kiállítótér észrevehetetlenül összefűzi az utazást az álmok világából, a felszínes valóságon keresztül egészen tudatunk legmélyebb rétegeibe.

Ezt a három világot augusztus 31-én lebontják. Erre, a fogadással egybekötött utolsó utazásra invitáljuk az érdeklődőket.

Helyszín: Barakk Kortárs Alternatív Galéria 1113. Ibrahim u. 24.
Időpont: Augusztus 31.
19:00

Forrás: Barakk Kortárs Alternatív Galéria

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.