Bubifeszt a fővárosban

Bringára fel! Színes programok jellemzik majd az Idei Biciklis Fesztivált

Filmvetítések, koncertek és számháború színesíti a Bubifeszt - Budapesti Biciklis Fesztivál programjait szeptember 4. és 6. között a fővárosban.

2009.08.24 07:55MTI

A Toldi Mozi ad otthont a különféle játék- és dokumentumfilmek, sport- és zenei klipek, valamint animációk vetítésének, amelyekben az a közös, hogy a kerékpáros sportot, életformát, szervezeteket mutatja be - közölte a szervező az MTI-vel.

A kiállítások a BuBi Galériában, a Karton Galériában és a Toldi moziban láthatók: az érdeklődők egyebek mellett magyar fotósok válogatott munkáit, Szajko István festményeit és a kiállítóhelyek külső felületein street art művészek alkotásait tekinthetik meg.

Biciklirégiségek és különlegességek, a Magyar Canicross Egyesület Bikejöring versenyein készült fotói mellett a budapesti és a koppenhágiai Cycle Chic blog válogatott képeit is bemutatják biciklialkatrészekből készült diavetítő révén.

A Kertemben koncertek, a Buppa & the Tour de Funk, DJ-k és VJ-k szórakoztatják a közönséget. Kerékpáros számháború, gyerekversenyek a városligeti KRESZ-pályán, játékos recycling foglalkozások, és a Nők Tanítanak Nőket Kerékpárt Szerelni elnevezésű program is várja az érdeklődőket a háromnapos rendezvényen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.