Egzisztenciális kérdéseket feszegetnek

Multimédiás koncertszínház az A38-on

Sebastian Brant talán még a legmerészebb álmaiban sem gondolta volna, hogy a feudalizmus idején írott regényét, a filozofikus, mondhatni egzisztenciális kérdéseket feszegető Bolondok hajóját még a XXI. század hajnalán is előveszik, leporolják.

2009.08.05 16:40ma.hu

Az 1458-as elmélkedést az Einstürzende Neubauten alapítója, Alexander Hacke és a berlini Love Parade múzsája, Danielle de Picciotto fordították ki. Felolvasóest az A38-on.

Multimédiaoktatást kapunk tehát, melyben kép és hang pattognak majd oda vissza retinánk és dobhártyánk között, mi meg csak kapkodjuk a fejünket a nagy zsibiben.

Miközben az eredeti szöveg nagyjából, egészében megmaradt, legalábbis az újragondolók jócskán használtak fel belőle, a mellérendelt zene nagyon is mai.

Egyszer beforduló, máskor metálosan szaggató, megint máskor elektromos, táncos, vagy épp avantgarde. Mikor milyen, mint az emberi természet.

Multimédiás koncertszínház az A38-on
Budapest, A38
2009. szeptember 20. vasárnap, 20:00h

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.