Európa egyik legnagyobb zenei eseménye!

Tömegközlekedéssel tanácsos érkezni a T-Mobile Kapcsolat koncertre!

Európa egyik legnagyobb zenei eseményére, a 13. T-Mobile Kapcsolat koncertre több százezer érdeklődőt várnak június 27-én, szombaton 18 órára az '56-osok terére, ahol a világhírű Simply Red zenekar és Király Viktor lép színpadra.

2009.06.23 13:05ma.hu

A koncertre érkezők és az arra közlekedők számára fontos információ, hogy a koncert helyszínén, az '56-osok terén és annak környékén ebben az évben is megváltozik a forgalmi rend, valamint változások lesznek a tömegközlekedésben.

A 20gy, 30, 105-ös autóbuszok, valamint a 70-es, 74-es, 75-ös trolibuszok a rendezvény ideje alatt a megszokottól eltérő útvonalon közlekednek, a 70-es, 74-es valamint a 79-es trolibuszok helyett pedig autóbuszok közlekednek. A Millenniumi Földalatti 17 órától a Hősök tere megállóban nem áll meg, ezért a koncertre érkezőknek a Bajza utcánál vagy a Széchenyi fürdőnél érdemes leszállniuk. A koncert után a Millenniumi Földalatti (kivéve Hősök tere), valamint az 1-es és a 6-os villamosok meghosszabbított üzemidővel közlekednek.

A rendezvény környékén a gépkocsiforgalom jelentős korlátozására és a forgalom elterelésére, illetve megállási tilalomra kell számítani, ezért gépkocsival érdemes a helyszíntől távolabb parkolni.

A szervezők azt tanácsolják, hogy aki teheti, gyalog vagy kerékpárral érkezzen autó helyett, a kétkerekűek tárolásáról korlátozott számban gondoskodnak.

A koncerten várhatóan több százezer ember lesz jelen, ezért mindenkitől odafigyelést és türelmet kérnek. Mint minden évben, a szervezők most is kiemelt figyelmet fordítanak a mozgáskorlátozottakra, akik a számukra kialakított emelvényt a Homokóra felől közelíthetik meg, T-Mobile-os munkatársak segítségével.

Az idei T-Mobile Kapcsolat koncert közönségének is lehetősége lesz a rendezvény ideje alatt a bekapcsolt bluetooth-os készülékekre érkező érdekes információk és multimédiás tartalmak letöltésére.

A korán érkezőket 17 órától a koncert kezdetéig a Műcsarnok melletti kisszinpadon élő zenével szórakoztatják.

A Kapcsolat koncertről és az ahhoz kapcsolódó játékokról, egyéb aktivitásokról további információk a T-Mobile honlapján (www.t-mobile.hu/t-mobile

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.