A Szigetre jön el végül Jose Padilla!

Kultikus koncertek és világsztár Dj- szettek az Arénában!

Kétszer hitegette már a Balaton Sound látogatóit és most a Szigetre jön el Ibiza első számú Dj-je, Jose Padilla. A Burn Party Aréna megasátra idén bővült programajánlattal várja a műfaj szerelmeseit, többek mellett Pete Tong, Paul Oakenfold, Armin Van Buuren v

2009.06.23 15:00ma.hu

Persze más színpadon is találkozhatnak az elektronikus műfaj nagyjaival, elég csak annyi, hogy a Nagyszínpadon idén fellép Fatboy Slim, a Pendulum vagy a Prodigy.

Aki lemaradt a Balaton Soundról az azért, aki ott lesz az pedig egy jó folytatásért ne hagyja ki az idei Sziget Burn Party Arénájának programját.

Az elmúlt évektől eltérően, idén már este fél 8-tól benépesül a Party Aréna 2700 m2-es megasátra. Az elektronikus zene kedvelőinek nagy örömére kukltikus live act-ekkel bővűlt a line up. A kora esti sávban Jose Padilla nyitja a sort a fesztivál első napján. Ugyanebben a sávban, a további napokon fellép az acid house angol kíválósága, a 808 State, a hamisítatlan french elektro Birdy Nam, Nam, a kaliforniai The Crystal Method majd a záronapon a Jonathan Moore és Matt Black nevét rejtő világhírű duó, a Coldcut.

A koncertek után a Dj szettek következnek, amikor is Sziget a klubkultúra legnagyobb dj-inek ad otthont. Így nem maradhat ki a nyári lemezlovas balhéból a világ első számú informátora, Pete Tong, akinek a Radio One-on Essential Selection című műsorát hetente 12 millióan hallgatják a világon. Armin van Buuren, a holland trance kultúra legismertebb DJ-je a hírnévszerzésen kívül nem igazán szereti elsietni a dogokat.

A több mint negyven rádióadó műsorán hallható, heti hét millió rajongóval rendelkező A State of Trance műsorvezetője a hosszútávú megoldásokat kedveli: főleg ha maratoni DJ-szett-túráztatásokról, diplomaszerzésről vagy műsorsugárzásról van szó. A világ leghíresebb svéd DJ-je, a Call On Me című számmal minden létező slágerlista csúcsát meghódító Eric Prydz szintén a mozgásba lendíti az idei Party Arénát. Paul Oakenfold az idei Szigetre új albumával, a Pop Killerrel érkezik, hogy a világ legnagyobb fellépőhelyein megtartott teltházas koncertek után a magyar közönségét is lenyűgözze fergeteg partygenerátorával.

És fellép még a sorban a drum and bass ősatyjának is nevezett Groovrider valamint szintén a műfaj nagyjai közt szereplő Karl Francis, akit

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.