Fesztiválozók hada benépesíti a Lövér kempinget!

Kedvezményes jegyek még három napig a VOLT-ra!

Július 1-2-3-4 az idei év VOLT napjai, amikor is a hazai fesztiválozók hada benépesíti a soporni Lövér kempinget, ki rockra, ki popra, ki elektronikus zenére vagy éppen egy teljesen más műfajra éhezve.

2009.06.16 13:20ma.hu

A legváltozatosabb vidéki fesztiválunkra még június 17-ig kedvezményesen lehet jegyet kapni és jó hír az is, hogy már a nulladik napon indul a VOLT különvonat. Már a 0. napon különvonatot indít Budapestről a Soproni VOLT Fesztiválra a GYSEV. A június 30-a július 4-e között közlekedő VOLT vonat mindennap 10:20-kor indul a budapesti Keleti pályaudvarról.

A különvonatra csak a menetjegyhez váltott kedvezményes pótjeggyel - ára 220 Ft - lehet felszállni, amelyért cserébe mindenkinek ülőhelyet és rövid menetidőt - csak Győrben áll meg a vonat - nyújt a GYSEV.

A kedvezményes pótjegyet pedig bármelyik vasúti személypénztárban meg lehet váltani. A fesztiválról hazafelé igyekvőkre is gondolt a GYSEV. A VOLT-ot követő napon - július 5-én - szintén két különvonat indul Sopronból Budapest-Keleti pályaudvarra.

A VOLT vonat menetrendjéről bővebb infó www.gysev.hu, www.volt.hu oldalakon olvasható. Szerda éjfélig még kedvezményes áron vásárolható napijegy és bérlet a 17. VOLT Fesztiválra, melyre a vártnál nagyobb az érdeklődés és akár teltházas napok is lehetnek.

Belépőjegyet országszerte lehet vásárolni a jegyirodákban. A VOLT kiemelt jegyirodáiban (Sopron: Várkerület, Budapest: VOLT BOLT a Klauzál téren, Nyugati téri stand)

Bővebb információ a www.volt.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.