Rudolf Frey vitte színre a regényt!

Márai-bemutató a bécsi Burgtheaterben!

Márai Sándor 1941-ben megjelent, nagysikerű kisregényét, Az igazit Sylvia Haider adaptációjában a fiatal rendező, Rudolf Frey vitte színre a bécsi Burgtheaterben Wandlungen einer Ehe címmel.

2009.06.17 19:10ma.hu

A bemutató idén tavasszal volt. Márai műve többről szól, mint férj, feleség és szobalány klasszikus szerelmi háromszögéről.

A nagypolgári Közép-Európában, a két háború közötti Budapesten az elegáns szalonok, kávéházak és szegényes cselédszobák világában négy különböző ember ugyanazokat a kérdéseket teszi fel magának: valódi érzések és kulturális gyökerek létezéséről.

Az előadás június 23-án és 24-én tekinthető meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.