Felhőtlen szórakozást ígérnek a szervezők!

Woody Allen.nel indul a Debreceni Nyári Színházi Esték!

Felhőtlen szórakozást és vidám kacagást garantál az az öt sikerdarab, amely 12 estén át szórakoztatja a színházkedvelő közönséget a Kölcsey Ferenc ReformátusTanítóképző Főiskola udvarán. Az első produkció Woody Allen Central Park Westje.

2009.05.15 17:00ma.hu

Június 18-án a Debreceni nyári színházi esték rendezvénysorozattal Debrecenben is elkezdődik a nyár és a nyári programok nyújtotta gazdag kikapcsolódási lehetőségek sokasága. 

Woody Allen: Central Park West című vígjátékával indul a közel egy hónapig tartó nyár esti vidám hangulat. A produkció fergeteges síkért ígér, hiszen olyan nagyságok, mint Básti Juli, Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Puskás Tamás, Radnay Csilla teszik emlékezetessé a darabot. 

Az előadást 3 estén át, június 18-án 19-én és 20-án láthatja a közönség a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola udvarán, 20.30 órától. Esőnap június 21. 

Részletes program
 
Június 18.19.20. (esőnap 21.) Woody Allen: Central Park West egyfelvonásos vígjáték a Centrál Színház előadása 
Június 23.24. (esőnap 25.) Heltai Jenő: A néma levente Vígjáték két részben az Éless Szín előadása 
Június 27.28.29. (esőnap 30.) Ray Cooney - John Chapmann: Kölcsönlakás bohózat két részben a József Attila Színház előadása
Július 3.4. (esőnap 5.) Neil Simon: Pletyka komédia két részben a Madách színház előadása 
Július 7. 8. (esőnap 13.) Ken Ludwig: Mi van a szoknya alatt? (avagy a Káprázatos kisasszonyok) Bohózat két részben a Turay Ida Színtársulat előadása

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.