A magyar származású színésznő hazánkban!

Rachel Weisz Budapesten forgat!

Rachel Weisz, a magyar származású színésznő hamarosan ismét hazánkban forgat majd, ugyanis leszerződött a The Whistleblower c. független mozi főszerepére.

Szexis képek! Rachel Weisz, a magyar származású színésznő! képgaléria

2009.05.11 15:10ma.hu

Azt egyelőre még nem tudni, hogy az elsőfilmes Larysa Kondracki mikor készíti filmjét, de a Variety már tényként közli, hogy Budapest lesz a forgatási helyszín.

Rachel Weisz

A valós történet alapján készülő film egy nebraskai rendőrnőről szól, aki békefenntartóként van jelen a háború utáni Boszniában és sikerül lelepleznie egy titkos szexkereskedelmi hálót. Weisz alakítja valószínűleg a főszereplőnőt.
 
A produkció Kathryn Bolkovac életét mutatja be, aki 1999-től végzett békefenntartói tevékenységet az országban. A forgatókönyvet Kondracki és Ellis Kirwin írja. 

Larysa Kondracki eddigi egyetlen rendezése a Viko című minidráma, mely Jugoszláviában játszódik és egy 17 éves kamaszról szól, akinek minden álma, hogy Londonba szökhessen hazájából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.