A húsvéti ünnepek alatt is várja a látogatókat!

Húsvéti Üzenet II. János Páltól- Az Egy pápa arcai kiállításon!

Az elmélyüléssel, a családdal, a belső értékekkel és a hit megélésével töltött időt szeretné igazán emlékezetessé tenni az "Íme az ember" - Egy pápa arcai kiállítás is a VAM Design Centerben, amely a húsvéti ünnepek alatt is várja a látogatókat naponta 10 és 18 óra között mi

2009.04.10 16:15ma.hu

- „Krisztus keresztjének és feltámadásának ereje nagyobb minden rossznál, amitől az embernek félnie lehetne vagy kellene” - írta II. János Pál pápa Breviáriumában, s idézete Húsvét közeledtével egyre aktuálisabbá válik. 

Az ünnep alkalmából egy különleges szentképet kap minden, a kiállításra betérő, hiszen a szentképek hátoldalán a kivételes életű pápa üzenetét, egy idézetet is találhatnak a tárlat látogatói. A szervezők arra buzdítanak mindenkit, hogy a húsvéti ünnep részeként látogassák meg a kiállítást, erőt merítve abból a mindennapokra. 

Azokat pedig, akik a Húsvéti időszak után szeretnének elmélyülni a pápa életét fényképeken és személyes tárgyakon keresztül bemutató tárlatban, számos érdekes és különleges program várja, hiszen április 18-án a fiatalok nagy örömére Stan Fortuna, a világhírű rapper-pap koncertjét élvezhetik a rap és a hit elkötelezettjei, ám május 7-én már Sándor György, a neves humoralista is estjével várja a kulturált szórakozás kedvelőit.
 
A programok sorában Pál Ferenc előadása is szerepel a Test teológiája és pszichológiája címmel, míg Hegedűs Endre Liszt-díjas zongoraművész koncertjére május 10-én kerül sor. 

A programok sokszínűségét is mutatja, hogy május 15-én kerekasztal-beszélgetés is zajlik majd Erdődy Gábor, Török József és Gergely Jenő részvételével, ahol a rendezvény házigazdája a televízióból ismert Süveges Gergő, de Theology on Tap címmel ifjúsági gitáros szentmisét is szerveznek május 22-re.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.