Az előző évek hagyományait folytatva rendezik!

Húsvéti kiállítás és tavaszköszöntő játék a Mezőgazdasági Múzeumban!

A csaknem 600 négyzetméteren elterülő interaktív kiállítás idei vezérmotívuma az élővilág. Megpróbálunk a természet néhány szögletébe bevilágítani, annak rejtett titkairól tájékoztatni, miközben látogatóink játékosan tehetik próbára és bővíthetik tudásukat 2009. március 21-től április 19-ig.

2009.03.20 15:40ma.hu

Annak aki a szellemi akadályverseny állomásait is végigjárja, kis ajándékkal kedveskedünk! Emellett természetesen megismerkedhetünk a húsvét történetével és hagyományőrző szokásaival, valódi díszített és óriás hímes tojásokban gyönyörködhetünk. 

Neves népművészek -fafaragó, kosárfonó, csuhéfonó, tojáshímző és patkoló, mézeskalács készítő, lószőr ékszerkészítő- legszebb munkáit csodálhatjuk, melyek készítését a helyszínen is megfigyelhetjük. 

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idén is látható a szemet gyönyörködtető virágkiállítás, ahol a tavasz kedvelt növényeiből láthatunk válogatást, miközben érdekességeket is megtudhatunk a legismertebb virágokról... 

Ugyanitt húsvéti portékák és tavaszi növények vására. Szeretettel várjuk látogatóinkat a Vajdahunyadvárban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.