A Harangozó Gyula-díjas táncművész alkotásai!

Duda Éva koreográfus két előadása áprilisban!

A táncművészet terén folytatott alkotói és előadói tevékenysége elismeréseként 2009-ben Harangozó Gyula-díjjal kitüntetett Duda Éva koreográfus két előadása is megtekinthető áprilisban.

2009.04.07 20:15ma.hu

A 2008-ban bemutatott Az Ismeretlen című előadás felújított változatát a Közép-Európa Táncszínház két fiatal előadóművésze, Palcsó Nóra és Katonka Zoltán táncolja április 10-én, este fél 8-as kezdéssel a Bethlen Kortárs Táncműhelyben. 

A darab 2009 tavaszán az oroszországi Velikij Novgorodban és ciprusi Limassolban megrendezendő nemzetközi fesztiválok programjában is szerepel. 

A MU Terminál tánc-, és mozgásszínházi műhely meghívására 2008-ban elkészített Plain című darabot április 23-án 20 órától tekinthetik meg az érdeklődők a MU Színházban. A fiatal táncosoknak kidolgozott képzés történetében először született a korábbi előadásokból önálló est, melynek keretében Duda Éva darabja Fejes Ádám Femina című koreográfiájával együtt kerül műsorra - mindkét alkotásban a Terminál programjában korábban részt vett táncosokat láthatunk, emellett Kunert Péter zenéje is közös nevezőjük. 

Duda Éva új darabja a Közép-Európa Táncszínház 20. jubileumi évfordulójára készülő CARNEVAL című előadás, melynek bemutatója május 19-én lesz a Merlin Színházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.