Magadat vállalni kell!

Bodnár Vivien koncertjén Miller Zoltán és Mészáros Árpád Zsolt a sztárvendégek!

A Csíksomlyón százezres közönséget vonzott és a Sportarénában is rövidesen bemutatandó új rockopera, "A Napba öltözött leány" címszereplője, Bodnár Vivien sztárvendégeivel, Miller Zoltánnal és Mészáros Árpád Zsolttal lemezbemutató koncertet tart.

2009.03.03 14:30ma.hu

A „Magadat vállalni kell!” című album bemutatója a MOM Művelődési Központban lesz március 20-án. Bodnár Vivien 2001-ben végzett a Színház és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán.
 
A következő évadtól a mai Magyar Színházban, a La Mancha lovagja című musicalben – Szakácsi Sándor partnereként – Aldonzát játszotta, az István, a király rockoperában pedig Rékát alakította. Emellett a Pál utcai fiúk című előadásban is szerepelt. 

A Margit Passióban címszereplő volt, ez a szerep azóta is az egyik büszkesége. 2007 augusztusától 2008 májusáig a „Társulat” című szereposztó showműsorban vett részt, ahol a döntősök között lehetett. A Magyar Színházban egyébként Gizellát alakítja az István, a királyban.

Miller Zoltán

2008 májusától szabadúszó. Játszik a József Attila Színház Made in Hungária című előadásában, ahol a Fenyő Mikit megszemélyesítő Miller Zoltán szerelmét alakítja. 

Bodnár Vivien látható még a Kolibri Színházban Szabó Magda darabjában, a Tündér Lalában, amelyben a címszereplő édesanyját, Írisz királynőt személyesíti meg. Miller Zoltánnal 2001-ben a Made in Hungáriában játszottak együtt először.
 
Következő közös munkájuk A Napba öltözött leány rockopera volt. Mészáros Árpád és Bodnár Vivien színházban még nem dolgoztak együtt, első közös munkájuk a lemezen felcsendülő két duett. Az albumon egyébként jórészt a Kormorán együttes tagjainak, Koltay Gergelynek és Szűts Istvánnak a szerzeményei hallhatóak. 

Bodnár Viven énekel a Társulat című műsorban:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.