Kylie az HBO műsorán!

Már képernyőn az ausztrál pophercegnő 2008-as koncertje!

Fergeteges koncertfilmmel kedveskedik a popzene híveinek márciusban is az HBO csatorna, ráadásul egy igazán friss és forró zenei csemegével: Kylie Minogue 2008-as londoni lemezbemutatójával.

2009.02.26 17:30ma.hu

Miután az ausztrál pophercegnő 2005 tavaszán kénytelen volt betegsége miatt megszakítani lemezbemutató koncert-turnéját, a mellrákból kigyógyulva minden eddiginél nagyobb lendülettel vetette bele magát újra a zenélésbe. 

Annyi nehézség, magánéleti kudarc és személyes tragédia után Kylie Minogue, a világhírű ausztrál énekesnő karrierje most ismét szárnyal, és talán a magánélete is egyenesbe jött. 

Felépülését mi sem bizonyítja jobban, minthogy a korábbi lassabb, visszafogottabb hangzású albumok után legújabb lemeze igazán pörgősre sikeredett, s az X című albumon leginkább elektronikus zene hallható.

Ezt az albumot mutatta be Kylie Minogue a lemezzel azonos címet viselő turnéján 2008-ban. Legújabb lemezbemutató koncert-körútján diadalmasan tért vissza a színpadra, bebizonyítva, hogy vitathatatlanul ő a popzene királynője. 

Huszonháromezer rajongója előtt lépett fel Londonban, a X-turné utolsó európai állomásán, ahol a régi dalok mellett új albumának legjobb számai is felcsendültek /Can’t Get You Out of My Head, Spinning Around, I Shold Be So Lucky/, s amelyet kizárólag az HBO nézői élvezhetnek karosszékükben ülve, saját otthonukban: 2009. március 7-én, szombaton, 19:05-től.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.