Bábu visszavág című album lesz a fókuszban!

KFT koncert áprilisban a PeCsában!

A KFT egy emblematikus banda, groteszk, gondolkodásra serkentő, abszurd világukkal és persze a honi új hullámot katalizáló zenéjükkel. A '81-es Táncdalfesztivál óta eltelt annyi év, a bábuk ma már simán visszavághatnak.

2009.02.27 18:00ma.hu

Talán a lelkesedés hagyott alább, talán az ihlet fogyott ki átmenetileg, mindesetre a '90-es években visszavonultak, bár igaz, a '96-os BS-bulin egy tűt sem lehetett leejteni. 

Át- és visszaalakulás után úgy igazán a 2003-as Higiénikus emberrel kerültek ismét köztudatba. A PeCsában persze a legutóbbi, tavaly megjelent a Bábu visszavág című album lesz a fókuszban. 

KFT koncert 
Petőfi Csarnok
2009. április 10. péntek 20.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.