Tovább bolondoznak Pokorny Liáék!

Vadonatúj epizódokkal jön újra Beugró az m1-en!

Folytatódik a Beugró a Magyar Televízió képernyőjén. A mulatságos, életszerű szituációkat Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter, Szabó Győző és Novák Péter társaságában élvezhetik az m1 nézői.

2009.02.12 20:30ma.hu

Felkészültek? Mert mi nem! A Beugró újabb részekkel jelentkezik péntekenként 22.45-től az m1-en. A fergeteges, humoros improvizációs jeleneteket az életből merítik a produkció színészei: Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző. 

A műsor házigazdája Novák Péter, aki a narrációs, tolmács, teleshop játék, a filmszinkron, a legextrémebb sportok, illetve más egyéb feladatok koordinátora. A négyszereplős színházi játék humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. A már jól ismert improvizálók mellé ezen a pénteken Udvaros Dorottya is beugrott. 

- "Nagyon jól éreztem magam a Beugró felvételén, izgalmas kihívás volt számomra ez az este." - mondta Udvaros Dorottya

. A pénteki adásból kiderül, milyen zavarba ejtő félreértés tud történni egy pornófilm kasztingján. Szabó Győző nagyon lassan döbben rá, milyen hosszú hajszálat talált a zserbóban, Kálloy Molnár Péter pedig bemutatja, furcsa szokásokkal hogyan idegesítheti fel társait egy sziklamászó, aki a magasban szeretné köszönteni az újévet. 

Jó hír azoknak, akik nem látták az előző epizódokat: február 20-ától, minden pénteken 21 órától az m2 megismétli a korábbi adásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.