Szilveszterezzen együtt a Beugró színészeivel!

Udvaros Dorottya lesz a meglepetésvendég!

December 31-én a Millenáris Parkban a Beugró színészei adnak élő műsort az óévbúcsúztató vacsora mellé, sőt, még énekelnek is! A különleges szilveszteri programra bárki jegyet válthat, nem érdemes lemaradni róla!

2008.12.20 20:30ma.hu

Különleges Szilveszter estét kínálnak a Beugró szereplői lelkes közönségüknek. 

Bárki együtt töltheti az óév utolsó estéjét Kálloy Molnár Péterrel, Pokorny Liával, Rudolf Péterrel és Szabó Győzővel, ha jegyet vált a Millenáris Parkban megrendezésre kerülő Beugró Szilveszterre. 

Időpont: 2008. december 31. 

Helyszín: Millenáris Teátrum, Budapest, Kisrókus u. 16-20. Kapunyitás: 20.00

Az este 20.30 - kor kezdődő eseményen az improvizációs játékokra épülő televíziós produkció sztárjai adnak élő műsort még éjfél előtt. Ráadásul nem is akármilyen sztárvendéggel közösen. Udvaros Dorottya is színpadra lép. 

A műsor után - gyors átrendezést követően - a hangulatos sörfesztivál stílusban kialakított Teátrumban tudják elfogyasztani a jobbnál-jobb fogásokat, amit a svédasztal kínál. 

Éjfél után a remek hangulatról Némó és zenekara gondoskodik, hajnalban pedig DJ pörgeti fel az eseményeket. A tánctér kihasználásában vendégeink segítségére feltétlenül számítunk. Természetesen minden jegy részt vesz az elmaradhatatlan szilveszteri tombolán! 

Ha jól belegondolunk, mindössze néhány nap van már csak hátra év végéig, érdemes tehát minél előbb gondoskodni egy felejthetetlen szilveszter estéről, erre pedig a Beugró évbúcsúztató programja garantáltan megfelelő választás.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.