A színésznő is beugrott!

Udvaros Dorottya: Szabadnak éreztem magam!

Február 13-án az M1-en újraindul a nagy sikerű improvizációs produkció, a Beugró. Igazi színészi játék szemtanúi lehetnek azok a nézők, akik figyelemmel kísérik a műsort, amely szilveszteri adásával tér vissza a képernyőre.

2009.02.12 17:00ma.hu

A Beugró társulata Rudolf Péteren, Pokorny Lián, Kálloy Molnár Péteren és Szabó Győzőn kívül egy ötödik színésszel is kiegészült, Udvaros Dorottya is beugrott a rögtönzésekre alapuló játékba.

Négyszereplős színházi játék, humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. 

A Beugró szereplői szilveszterkor sem pihentek, színpadon búcsúztatták 2008-t, amelyet most mindenki megnézhet az M1 műsorán.
 
A már ismerős improvizálók mellé ezen az estén Udvaros Dorottya is beugrott. A mélyvíz ez esetben mély hó volt.

- "A Beugróban olyan vidámnak és szabadnak éreztem magam, mintha újra főiskolás lennék. Végre találkoztam olyan kollégákkal, akikkel nagyon rég dolgoztam együtt, úgyhogy minden nagyon jó volt. Élveztem azt az estét." - mondta Udvaros Dorottya. 

Udvaros Dorottya mellett Pokorny Lia megmutatta, milyen zavarba ejtő félreértés tud történni egy pornófilm castingján; Szabó Győző nagyon lassan döbbent rá, milyen hosszú hajszálat talált a zserbóban; Kálloy Molnár Péter pedig bemutathatta, milyen furcsa szokásokkal idegesítheti fel társait egy sziklamászó, aki a magasban szeretné köszönteni az újévet.

A február 13-án újrainduló rendkívüli kabaréműsor Kapitány Iván nevéhez fűződik. A műsorban különböző stílusú helyzetekben kell rögtönözni a színészeknek. 

Narrációs, tolmács, teleshop játék, filmszinkron, a legextrémebb sportok, de világosban eljátszandó áramszünet "témakörben" is helyt kell állniuk az előadóművészeknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.