Szürreális videó!

Idiotside - Szárnyak nélkül klipforgatás!

Második videóját forgatta le a tinédzser közönség egyik legnagyobb kedvence az Idiotside. A zenekar, tőle nem megszokott megjelenéssel rukkolt elő új klipjében. A szürreális videó sok izgalmas képet nyújt majd a néző számára.

2009.01.27 22:30ma.hu

Lebegő hangszerek, szalagtáncos lány, kínai harc művész és sok más érdekesség, amit láthatunk a videóban. A fiúk nagyon élvezték a forgatást igazán jó hangulatban zajlott a nagy esemény, mesélték a srácok. A dalt, ahogy az előzőt is Tóth Tibivel közösen alkották a fiúk.. 

Tóth Tibi egyébként a legnagyobb támogatója a zenekarnak és sok mindenben segít a zenekarnak. a klip rendezője Jimmy volt, akinek már sok látványos klipjét ismerheti a hazai közönség. 

Barnee kedvese Barbee is egész végig jelen volt és segített a forgatáson, ahogy Barnee is Barbee klipforgatásán. 

Az új videó premierjét februárban láthatjuk a zenecsatorna műsorán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.