Jön Magyarország legnagyobb tribute bulija!

II. Tribute Fesztivál- 13 óra tömény zene élőben!

Imádod a Guns n' Roses-t? Kedvenc együttesed az AC/DC? Iron Maiden rajongó vagy? Akkor január 24-én a Petőfi Csarnokban a helyed, hiszen a tavalyelőtti siker után 2009-ben másodszorra kerül megrendezésre a legnagyobb tribute buli!

2009.01.22 17:00ma.hu

Ezen az estén akár egymás után hallgathatod, többek között az Iron Maiden, Rolling Stones, AC/DC, vagy a Guns n' Roses legendás dalait, magyar tribute zenekaraink tolmácsolásában, egy hatalmas fesztivál keretében. Pink Floyd, Jimi Hendrix, Doors, Motörhead, Rammstein, The Cult, Eric Clapton, Clash, Brian Adams, ZZ Top, Akela, Joe Cocker és még sokan mások… 

Egyfajta rock-történeti áttekintésben lehet része a PeCsába látogató közönségnek január 24-én. Ugyanis ezen az estén négy évtized elevenedik meg. Egy korszak éled újra, kiegészülve olyan fiatalabb sikertörténetet produkáló zenekarok műsoraival, mint például a Red Hot Chilli Peppers, System of a Down, Backyard Babies vagy akár a skandináv Clawfinger.
 
Tehát zenei időutazás, egészen a hetvenes évektől napjainkig, egyszerre három színpadon, 23 fellépővel, így lesz 13 óra tömény zene élőben. Pontosan szombaton délután kettőtől, vasárnap körülbelül hajnali háromig. 

Mindezt egy, - elővételben csupán 2500, a rendezvény napján, a helyszínen pedig 3000 forintos - jegyért. Sőt, a vidékről érkező közönség 50% engedménnyel utazhat a vonatokon, a MÁV jóvoltából. 

Jegyek elővételben már decembertől kaphatóak az ország összes totó-lottó árusító helyén, valamint a rendezvény helyszínén, a PeCsában. 

2009. január 24. (szombat) 14h-04h között
Petőfi Csarnok (Bp, XIV., Zichy Mihály út 14.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.