Csodálatos zene és számos érdekesség!

Varázsfuvola gyerekeknek a MÜPÁ-ban!

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar ez évi első itthoni koncertje a gyerekeknek szól: január 11-én, vasárnap délelőtt 11-kor és délután 3-kor, a Művészetek Palotája Fesztivál Színházában lépnek fel gyermekműsorral!

2009.01.08 19:20ma.hu

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar műsora a Művészetek Palotája Zenevarázslat című gyerekbérletének második előadásaként Mozart A varázsfuvola c. operájának keresztmetszetét mutatják be Kocsis Zoltán vezényletével, nagyszerű énekesek közreműködésével, Kovács Sándor zenetörténész kalauzolásával. 

Az ifjú közönség nemcsak a csodálatos zenét élvezheti, hanem számos érdekességet is megtudhat a műről, és akár néhány kérdésre is válaszolhat

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.