Mesés tánc-show a Bogármese alkotóitól!

Pán Péter - a megtalált fiúk december 23-án!

A KFKI Kamarabalett a KFKI Csoport és vezető hazai táncművészek együttműködésével 2001 júniusában jött létre, s megalakulása óta a kiváló minőséget, a céltudatos, elkötelezett emberi munkát, a kultúrát hirdeti, a hitet abban, hogy érdemes adni: "jót s jól".

2008.12.17 23:00ma.hu

A formáció, amelynek előadásait számos jelentős budapesti és vidéki színház, illetve kulturális központ tűzte már műsorára, a Művészetek Palotájában 2006 májusa óta lép fel. 

A Madách Musical Tánciskola a KFKI Kamarabalettel szinte egy időben indult. 2005 szeptemberétől alapfokú művészetoktatási intézményként működik, tanári kara zömében a Magyar Állami Operaház, a Madách Színház és a KFKI Kamarabalett tagjaiból áll, s művészi törekvésében is a KFKI Kamarabalett szellemiségét követi. 

Repülj velünk Seholse-szigetre (tudod a második csillag balra), ahol már vár rád Pán Péter, Hook kapitány, Wendy, várnak a kalózok, az indiánok, hogy együtt játsszatok, amíg világ a világ. A Pán Péter – a megtalált fiúk családi mese. 

A gyermekeknek a barátságról, a szeretetről, a kalandok izgalmáról szól, a szülőknek pedig arról, hogy soha ne felejtsék el, milyen volt gyereknek lenni, és hogy ennél már csak egyvalami jobb: időnként elfeledkezni „nagyonfontos felnőtt” mivoltunkról és – újra gyermekként – gyermekünkkel együtt játszani.
 
További előadások: Fesztivál Színház, 15.00 és 18.00 
December 29., 30. Pán Péter – a megtalált fiúk 
A KFKI Kamarabalett előadása Mesés tánc-show a Bogármese alkotóitól - közreműködnek a Madách Musical Tánciskola növendékei 

2008. december 23. kedd 18:00 - 20:00 
Fesztivál Színház 

Zene: Tallér Zsófia, Faltay Csaba

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.