Buddy Holly tragikus halálhalálára emlékeznek!

Mystery Gang a Művészetek Palotájában

Ötven évvel ezelőtt hunyt el repülőszerencsétlenségben a rock and roll egyik meghatározó alakja, Charles Hardin Holley, azaz Buddy Holly. Tragikus halálhalálára emlékezve a Mystery Gang és vendégei kétfelvonásos koncertet adnak zenében és prózában.

2008.12.16 16:30ma.hu

A két részre tagolt est első felében a Mystery gang zenészei és négy vendégvokalistájuk az ötvenes évek hangulatának megteremtésével, narrációval és műsorvezetővel gazdagított előadás keretében idéz majd olyan Buddy Holly-slágereket, mint a That'll Be The Day, Oh, Boy!, Peggy Sue, vagy a Rave On. 

A második etap egy igazi Mystery Gang-koncert lesz:
 
- "Itt megmutatjuk, hogyan hatott ránk Buddy Holly zenéje, és mit jelent nekünk ma, ötven év távlatában" - monják a főként rockabilly oldalukról ismert zenészek. 

A koncert záróakkordjaként hallható lesz egy új Mystery Gang-dal is, a Good Bye Buddy, csak hogy bezárulhasson az emlékezés köre.
 
Mystery Gang
Művészetek Palotája
 2008. január 20. kedd, 20.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.