Nagy siker várható a két koncerten!

Egyéves a Budapest Bár!

Az eredeti tervek szerint idén december 17- én a Katona József Színházban ünnepli egyéves születésnapját a Budapest Bár. A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban nemcsak aznap tartanak két előadást, hanem 16-án, kedden este 8-kor is lesz egy koncert.

2008.12.16 18:45ma.hu

Az elmúlt egy év alatt a nagyi dalait felidéző, azokat újrafogalmazó produkció fogalommá, mondhatjuk, kultusszá vált: a fiatalokat és az idősebbeket is meghódította. Kitűnő zenészek, kiváló énekesek, érdekes egyéniségek és nagyszerű dalok - bohém, kávéházi hangulat a színpadon. 

A Budapest Bárt Farkas Róbert (Kistehén, Romano Drom) alapította három zenésztársával (Ökrös Károly, Farkas Mihály és Farkas Richárd). A lemezre tíz, az igényes pop/rock zene területéről ismert énekest hívott meg (Németh Juci, Szalóki Ági, Rutkai Bori - Specko Jedno, Kiss Erzsi - Kiss Erzsi Zene, Kiss Tibor - Quimby, Keleti András - Colorstar, Lovasi András- Kispál és a Borz, Frenk, Szücs Krisztián - HS7, Kollár-Klemencz László - Kistehén).
 
A logisztikai nehézségek miatt eredetileg csak egy-két koncertet terveztek - a közönség viszont nem így döntött: a Katona József Színházban, a Trafóban, nyári fesztiválokon és vidéki színházakban, művészeti központokban is óriási sikerrel lépnek fel. 

November 6-án a Müpa Bartók Béla Hangversenytermében teltház előtt szerepeltek. A december 16-17-i koncertek után 2009 januárját igazi újévi csemegével indítják: az A38 hajón közkívánatra táncolós, nem "székhez kötött" buil lesz 22-én. Januárban kezdi el a társaság a második album felvételeit is.
 
A Budapest Bár 2009. február közepétől május közepéig tart egy rövid szünetet, ugyanis Farkas Róbert, a zenekarvezető 3 hónapra Brazíliába utazik. Farkas a HSBC Bank People Exchange című programja jóvoltából Curitiba városában gyerekeket fog tanítani: velük és brazil zenészekkel dolgozik majd együtt, miközben tovább folytatja gitártanulmányait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.