Tragédia

Öngyilkos lett a 33 éves YouTube-sztár

Stevie Ryan korábban a VH1-on vezetett műsort, legnézettebb videóját öt és fél millióan látták. Súlyos depresszióval küzdött.

2017.07.05 07:47ma.hu
Fotó: AFP

Öngyilkos lett Stevie Ryan, a VH1 korábbi műsorvezetője, népszerű YouTube-sztár - írja a People magazin. A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint otthonában holtan találták a 33 éves színésznő-műsorvezetőt, valószínűleg felakasztotta magát.

Ryan tíz évvel ezelőtt, Little Loca nevű YouTube-csatornájával vált ismertté. Főleg sztárokat parodizált, 2012-ben saját műsort kapott a VH1 zenecsatornán.

Később a ma már Caitlyn Jennerként élő, akkor Bruce Jennerként híres tévésztár - Kim Kardashian nevelőszülője - fiával, Brody Jennerrel vezetett közös Youtube-műsort, a Sex With Brody-t, amelyben párterapeutákkal és hírességekkel beszélgettek párkapcsolati ügyekről és szexről.

Ryan pár hete Mentally Ch(ill) című podcastjának "Death, Grieving, & Lithium" című epizódjában beszélt arról, fél, nem fogja-e nagyapja halála "még mélyebb depresszióba" taszítani.

A tizenegy adást megélt podcastről egyébként korábban azt mondták: Ryan és műsorvezetőtársa, Kristen Carney sokaknak segítettek megbirkózni a depresszióval.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.