Sztárbotrány

Jim Carrey-nek bíróság elé kell állnia a barátnője öngyilkossága miatt

Cathriona White a színész gyógyszereivel adagolta túl magát. Búcsúlevelében azt írta, hogy nem tud Carrey nélkül élni.

2017.06.01 15:01ma.hu
Fotó: AFP

Jim Carrey-nek bíróság elé kell állnia korábbi barátnője öngyilkossága miatt - írja a Metro.

Cathriona White 2015-ben követett el öngyilkosságot, pár nappal azután, hogy a színész szakított vele. A vizsgálatok során kiderült, hogy a fiatal nő Carrey gyógyszereivel adagolta túl magát. Később a búcsúlevele is nyilvánosságra került, amelyben azt írta, nem tudja folytatni az életét Carrey nélkül.

White anyja és exférje nem sokkal később beperelte a színészt. Állításuk szerint annak ellenére adta oda barátnőjének a gyógyszereit, hogy tudta, Cathriona depressziós, és korábban is voltak már öngyilkossági kísérletei.

Deirdre Hill bíró szerdán döntötte el, hogy Carrey ügyvédjének érvelése ellenére nem ejti az ügyet, és kiírt egy tárgyalást 2018. április 26-ára, ami várhatóan 20 napig tart majd.

A meghallgatás után a színész ügyvédje azt mondta, ügyfele nagyon szerette White-ot, és nyilvánvalóan nagyon fájdalmas lesz számára a tárgyalás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.