25 év különbség

Öngyilkos lett Jim Carrey elhagyott barátnője

A 28 éves Cathriona White ír származású sminkművészt hétfőn este találták holtan a lakásán, a hatóságok öngyilkosságként kezelik az ügyet.

2015.09.29 21:20MTI
Facebook Cathriona White

Öngyilkos lett Jim Carrey exbarátnője, akivel múlt héten szakított az amerikai filmsztár.

A TMZ hírportál úgy értesült, hogy White szándékosan túladagolta a  gyógyszereket. Az 53 éves Carrey közölte, hogy mélységesen lesújtotta és elszomorította volt barátnőjének halála, amelynek híre villámcsapásként érte. "Ő egy igazán kedves és kényes ír virágszál volt, túlságosan érzékeny ehhez a földhöz. Őneki csak az volt fontos, hogy szeressen és szeressék" - írta.

A TMZ szerint Carrey és White 2012-ben ismerkedett meg, kapcsolatuk hányatott volt, legutóbb májusban jöttek össze újra, hogy aztán a múlt héten végleg szakítsanak.

A színész 2010-ben szakított Jenny McCarthy színésznővel, akivel öt évig járt együtt. Carrey kétszer nősült, mindkét házassága válással végződött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.