Öngyilkosság

Felakasztotta magát a börtönben az NFL-sztár

Aaron Hernandez, a Pats volt játékosa gyilkosság miatt ült.

2017.04.19 14:04ma.hu
hirdetés
Fotó: AFP

Szerda reggel holtan találták a cellájában Aaron Hernandezt, a New England Patriots volt játékosát - írja a New York Post. Az egykori NFL sztárt 2013-ban gyilkosság miatt ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre. Saját kezével vetett véget az életének: a magánzárkában egy összecsavart lepedőre akasztotta fel magát. A börtön közleményéből kiderült, hogy Hernandez megpróbálta eltorlaszolni a zárka ajtaját, mielőtt öngyilkos lett.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben. Hernandezt egyébként néhány napja mentette fel a bíróság egy másik ügyben, amelybe kettős gyilkossággal vádolták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.