Sztárhírek

Radics Gigi egyszerre érettségizik az öccsével

Vasárnap este még fellépése volt, de hétfőn már ő is együtt izgult a többi érettségizővel.

2017.05.09 08:38ma.hu
Fotó: MTI

Radics Gigi két évvel fiatalabb öccsével együtt készült az érettségi vizsgákra - írja a Bors.

Egy darabig úgy nézett ki, hogy a húszéves énekesnőnek az idén is el kell halasztania a vizsgákat - hiszen a Dal 2017 versenyében még bízott benne, hogy idén ő képviselheti majd Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon - de végül Pápai Joci jutott ki Ukrajnába, így nyugodtan tanulhatott.

Giginek vasárnap este még fellépése volt, de hétfő reggel már ő is együtt izgult a többi érettségizővel. Igaz, volt támasza, hiszen testvérével, Tamással együtt vágott neki a magyar írásbelinek.

"Érdekes, hogy most olyanok vagyunk, mint az ikrek, akik együtt tanulnak. Mivel én anno a Megasztár miatt halasztottam egy évet és utána még nulladik évfolyamos is voltam, ezért Tomi a végére beért engem. Olyan szempontból így könnyebb, hogy együtt tudunk dolgozni a beadandó dolgozatokon, vagy segítünk egymásnak a tételek kidolgozásában" - mesélte a lapnak az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.