"Éjjeli bagoly vagyok"

Kulisszatitkokat árult el Radics Gigi

Radics Gigi sikerei ellenére is megőrizte nyitott, barátságos természetét, a koncertek és stúdiófelvételek szünetében úgy él, mint minden más fiatal: bármikor összefuthatunk vele például a kedvenc kávézójában.

Meglestük Radics Gigi egy napját >>> KATT a képekért! képgaléria

2014.11.26 14:00ma.hu

Radics Gigi mostanában rendkívül elfoglalt: nemrég jelent meg legújabb lemeze, debütált látványos videoklipje és rengeteg koncertfelkérést is kap, december 5-én pedig a Havasi Symphonic Aréna Show-ban lép majd színpadra. Gigi bepillantást engedett életébe, és megmutatta, hogy a reggeli kávézást és kocogást követően hogyan telik egy napja.

A fiatal énekesnő igazi éjjeli bagoly, aktív életmódja miatt sokszor még az éjszaka közepén is ébren van. „Gyakran még éjjel 2-3 órakor is fenn vagyok, későn kerülök ágyba, ezért arról álmodozom, hogy bárcsak 9-10 óra körül ébredhetnék, ezt a luxust azonban csak szünidőben engedhetem meg magamnak. Ha az időm engedi, a kedvenc kávézómban indítom a reggelemet” – árulta el Gigi, aki az egészséges táplálkozásra is nagyon odafigyel.

Teljes kiőrlésű lisztből készült croissant-nal és forró tejeskávéval indítom a napot. Reggeli közben átolvasom a leveleimet és végignézem a tabletemen a közösségi oldalaimat, igaz, ez utóbbira gyakran csak este kerül sor” – mondta el Gigi, aki kislánykora óta sportol, és még a leghúzósabb koncert időszakban is legalább heti három alkalommal edz.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Nagyon fontos számomra a mozgás, mert edzés után sokkal frissebbnek és erősebbnek érzem magam. Nem szeretek egyedül futni, ezért gyakran elviszem magammal Canont, a barátnőm kutyáját is, aki hozzám hasonlóan élvezi a mozgást és a szabad levegőt, ráadásul kiváló motivációs erőt is jelent” – mesélte az énekesnő a kiskutyát ölelgetve.

Radics Gigi nemcsak a Havasi koncert körüli teendők miatt rendkívül elfoglalt, hanem a nemrég megjelent legújabb klipje és lemeze miatt is. Az énekeső számára nagyon fontosak rajongói, Gigi hálás a sok szeretetért, amit kap, és egy-egy dedikálás alkalmával hosszú perceken keresztül beszélget mindenkivel.

A legfiatalabb rajongóim még egészen kisgyerekek, a legidősebb pedig egy bácsi, aki már elmúlt 80 éves. Nagyon jó érzés tudni, hogy ennyien szeretnek, és hogy a rajongóim igazán alaposan ismernek. Ezt bizonyítják a tőlük kapott személyre szabott ajándékok is: az egyik rajongóm Beyoncé lemezével és egy őt ábrázoló esernyővel lepett meg, mert tudja, hogy mennyire szeretem.

Radics Gigi azt is elárulta, élete egyik legnagyobb meglepetésével is rajongói ajándékozták meg. „A világ legnagyszerűbb születésnapi ajándékát is a rajongóknak köszönhetem, akik elérték, hogy Quincy Jones személyre szóló jókívánságokat küldjön nekem, nagyon meghatottak vele. A videoüzenetet a tabletemre is lementettem, és gyakran előveszem, hogy újra és újra megnézzem” – mesélte az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.