Felépülés

Kulka János újra játszik

Januártól újra játszani fog, a Katonában is színpadra áll és egy új filmben is szerepet kapott, amit márciustól forgatnak.

2016.11.19 13:51ma.hu

Még ebben az évadban újra munkába áll Kulka János - írja a Blikk, amely úgy tudja, a színész januártól újra játszani fog a Katona József Színházban, és egy filmszerepet is elvállalt..

A lap azt írja, Kulka János nagyon gyorsan gyógyul és már alig látszik rajta, hogy április elején sztrókkal került kórházba.

A lapnak a Katona egyik munkatársa azt mondta, Kulkának nagyon hiányzik a színpad, ezért januártól próbákra akar járni, és ezt már a színház felé is jelezte. A tervek szerint márciustól már játszik is, mert úgy érzi, hogy ez csak segíti a gyógyulásában. Úgy tudni, a színész a régi szerepei közül venne vissza néhányat.

A Blikk emellett úgy tudja, a Liza, a rókatündér rendezője, Ujj-Mészáros Károly felkérte Kulka Jánost arra, hogy szerepeljen a készülő krimijében, amelyet márciustól forgatnak.

A Katona József Színház a lapnak azt nyilatkozta, hogy a színész napról napra egyre jobban érzi magát, és bármikor örömmel várják vissza.

A lap hozzáteszi, Kulka János egyébként rendszeresen látogat egy budai konditermet is, nemrég pedig a kaposvári Csiky Gergely Színház ünnepségén is részt vett, amikor elbúcsúztatták a felújítás miatt zárva tartó színházat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.