Drukkolunk, művész úr!

Otthonában gyógyulhat Kulka János

Hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig.

2016.05.18 18:07ma.hu

Kulka János színművész felépülése újabb fázisához érkezett, amelynek köszönhetően kezelőorvosai úgy döntöttek, hogy szerdától otthonában gyógyulhat - olvasható a család ma.hu-hoz eljuttatott szerdai közleményében.

Kulka János megfelelő szakemberekkel támogatott rehabilitációja folytatódik. "Hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig, de bízunk abban, hogy a megszokott otthoni környezete hozzájárul állapotának további pozitív változásához" - írják a közleményben.

Mint kiemelik, továbbra is igyekeznek a művész számára lehető legnyugodtabb körülményeket biztosítani, amely elengedhetetlen a teljes felépüléséhez, és ehhez kérik az ismerősök és rajongók további megértését, türelmét. Emellett a közleményben megköszönik a folyamatosan érkező biztató szavakat, amelyeket tolmácsolnak a színésznek.

Kulka János április 12-én, kedden este lett rosszul, a mentők a kialakult idegrendszeri tünetek miatt a Honvéd Kórház Idegosztályára, majd a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították.

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet korábbi közlése szerint a színművész "az időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani".

Kulka János családjának a közleménye

Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy János felépülése újabb fázisához érkezett, amelynek köszönhetően kezelőorvosai úgy döntöttek, hogy mától otthonában gyógyulhat. Természetesen a megfelelő szakemberek által támogatott rehabilitációja folytatódik. Hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig, de bízunk abban, hogy a megszokott otthoni környezete hozzájárul állapotának további pozitív változásához.

Természetesen továbbra is igyekszünk a lehető legnyugodtabb körülményeket biztosítani neki, amely elengedhetetlen a teljes felépüléséhez. Ehhez kérjük az ismerősök és rajongók további megértését, türelmét. Ismételten köszönjük a folyamatosan érkező biztató szavakat, melyeket természetesen tolmácsolunk Jánosnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.