Szilveszter az Operaházban elegánsan...

Mámoros szilveszter az éj királynőjével, Miklósa Erikával!

A csodálatos Ybl Palota, Európa egyik legszebb operaháza december 31-én varázslatos környezetben, nemzetközileg ismert hazai sztárokkal várja a közönséget.

2008.11.13 14:30ma.hu
Keveházi Krisztina Csonka Andrással vezeti majd a műsort!

A gálakoncerten az Operaház fiatal művészeinek közreműködésével, Miklósa Erika, a báli éjszaka királynője felejthetetlen élményben részesíti a közönséget. Népszerű részletek, kettősök csendülnek fel A denevér, A víg özvegy, A cigánybáró, A csárdáskirálynő és más híres operettekből. 

A bál házigazdái: Keveházi Krisztina és Csonka András Mámoros éjszaka ez, ahol a szerelem, az ital, a gasztronómia is főszerephez jut. A szilveszteri menüt a Gundel Étterem szervírozza, a bódító koktélokat hazai mixer világbajnokunk, Lajsz András keveri. 

Vacsora alatt a színpadon Sway versenytánc-show, az ünnepi menü elfogyasztása után, a Nagybüfében a Patrizio Baeza Band forró latin és jazz ritmusokkal, az Operaház színpadán táncolókat, a pezsdítő dallamokat játszó Netti és a Hollander Band várja. 

Ha a szilveszteri bálra bemelegíteni is szeretnének, jöjjenek el december 30-án a Budapest Congress & World Trade Centerbe, ahol a világhírű 100 Tagú Cigányzenekar ad ünnepi koncertet. Repertoárjukban megtalálható Hacsaturján, Brahms, Hubay, Rossini, Bizet, Strauss és sok híres zeneszerző művei. Az ünnepi műsor első részében magyaros és cigányos zenét, míg a második részben nemzetközi klasszikus zenét játszanak. 

A zenekar művészetével, muzsikájával mindenkor és mindenhol megtalálja az utat a közönség szívéhez. 

Bővebb információ és jegyrendelés: www.viparts.hu, Tel/Fax: 332-4816 vagy 302-4290

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.